ع.ح
عنوان :

معرفی رنگ مویی که عارضه کمتری داشته باشد

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خانم دکتر، وقتتون بخیر، لطفأ یک رنگ موی خوب که عارضه کمتری داشته باشد رو معرفی بفرمایید. در ضمن خانم دکتر من از شامپو رنگ دوقلوی سوبارو استفاده میکنم، جاهایی که کف می ریزه به شدت خارش و سوزش داره و حتی مثل تاول زخم میشه، چکار کنم ؟ممنونم. راهنمایی بفرمایید.

با سلام

شما به شامپو رنگی که استفاده می کنین حساسیت دارین و باید مصرفش رو کنار بگذارین

رنگ مو های گیاهی عارضه کمتری دارند اکسیدان هم ترجیحا 6 در صد رنگ های طیف متوسط ضرر کمتری می رسونن تا رنگ های خیلی تیره یا خیلی روشن