ع.ن
عنوان :

سردرد و خون دماغ و درد استخوان و بالا بودن esr خون

فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی
مرد 53 ساله هستم ساکن در خراسان شمالی و 10 ماه است ترک اعتیاد کرده ام و بعد از دو ماه سردرد ها و تب و لرز شروع شد و همواره esr خونم معمولا بالای 100 بوده و حضوری به تمام متخصصین مثل داخلی و عفونی و مغز و اعصاب و روماتولوژی و اورولوژی و کلیه و چشم پزشکی و گوش و حلق و بینی و خون شناسی مراجعه نموده ام و پس از انجام آزمایشات و سی تی اسکن و سنوگرافی و ... چیزی تشخیص داده نشد تا اینکه الان چند روز است سردرد ها شدید تر و خون دماغ اضافه شده و تب ولرز چندین ماه است قطع شده، اوایل بیماری قرص تاوانکس تجویز شد و مقطعی esr کم شد (تا 70 رسید) در آخرین آزمایش گفتند دوباره به متخصص خون شناسی مراجعه کنید

سلام اگر esr بالای 100 دارید حتما به پزشک فوق تخصص خون مراجعه تا از نظر بیماری میلوما بررسی شوید. در ضمن مطمین شوید فشارخونتون بالا نباشه. در بجنورد من آقای دکتر محمد دوست را میشناسم وتوصیه میکنم