م.م
عنوان :

واکسن 2ماهگی

متخصص بیماری های کودکان
سلام وخسته نباشید
آقای دکتر من واکسن 2 ماهگی دخترم و چهارشنبه زدم،دختر من کلا کم شیر میخوره از وقتیم واکسنشو زدم اصلا نمیخوره توریکه هر 7تا 8 ساعت یه بار به زور 1 تا2 سی سی بخوره اونم با کلی اذیت،الان روزه سومش ولی هنوز بی قرار داشت داره از دیشب اسهال میره،چیکار باید کنم خیلی نگرانم بابته شیر نخوردن و بیقراریش،
و اسهال رفتنش
اسهال و شیر نخوردن آیا از واکسنشه
آقای دکتر دارویی نیست واسه اشتهای دخترم که بهتر بشه؟!برای وزن گیریش خیلی نگرانم
تو طول روز چندبار سرفه میکنه و بعضی وقتها هم از بینیش خیلی کم اب میاد آیا علائم سرماخودگیه؟!

سلام قطره اینفاگارد روزی 10 قطره بدهید و روزی بک عدد پودر کیدیلاکت زینک برای اسهال تا یک هفته

ببخشید این قطره واسه چیه پس واسه شیر نخوردن چیکار کنم؟؟!
چون اصلا نمیخوره میترسم همین بزنیم که گرفته از دست بده،
🙏
اینا از واکسنشه؟!
از سرماخوردگی نیست