م.ا
عنوان :

سرماخودگی

متخصص بیماری های کودکان
متن سوال:دخترم 6 روزه ابریزش بینی داره 4 روزه شربت کوریزان ساده هر 6 ساهت بهش میدم تب اصلا نداره دستگاه بخور سرد میگیره از امروز سرفه هم هم داره چیکار باید انجام بدم

با توجه به سن کودک درمان متفاوت است ولی ضد سرفه های,رایج مانند پروسپان یا هانی تیم و اسپری فلکسوتاید 125 روزی دو تا سه بار معنی ندارد و مدیریت آلرژی مانند دور بودن از پر و پشم و کرک و کاموا و اسفند و عنبر النسا و.... الزامی است

اسپری بینی نازونکس روزی دوبار یک پاف برای آبریزش بینی جمعی از نظر سنی ندارد

🙏