z.f
عنوان :

کم بود شیر

فوق تخصص گوارش کودکان
عرض ادب خانوم دکتر فکر میکنید لازم به شیر خشک هست کنار شیر خودم من دوست دارم شیر خوذم بخوره اما گرسنه نمونه اگر لازم شد شیر خشک پتی جونیور بدم ؟برای الرژی ترو خدا بگید من یه کاری برای شیرم بکنم

سلام تا الان زحمت کشیدی شیر خودتو دادی یکم صبر کن غذا رو بهش بده ترجیحا شیر خشک نخوره اگه خواستی بدی پپتی جونیور امتحان کن

🙏