ن.م
عنوان :

علائم ازار دهنده

متخصص داخلی
سلام وقتتون بخیر
23 ساله هستم . سابقه غلیظ بودن نه چندان جدی خون دارم که دارویی براش مصرف نمیکنم . چند وقتیست علائمی نظیر سردرد شدید همراه حالت تهوع و عرق سرد شدید رو تجربه میکنم یعنی دوبار تا به حالا برام پیش اومده و همچنین از دیروز چشمم خون افتاده و بهتر هم نشده . هیچ داروی خاصی مصرف نمیکنم در حال حاضر .میخواستم بدونم علائم چه بیماری هست و چه اقدامی باید انجام بدم؟

سردرد کجای سرتون درد می کند و آیا حالت ضرباندار دارد؟

در مورد چشمم خون افتاده بیش تر توضیح میدید؟

خون دقیقا کجاست؟روی سفیدی چشم نزدیک پلک پایین؟

سردرد گاهی ضرباندار گاهی معمولی
پشت سر و کناره ها سرد میکنه
نه درد نمیکنه

قبلا چشمتون این طوری شده؟

نه قبلا اینجوری نمیشد این بار دومه
اون سردرد و حالت تهوع و عرق سرد که شروع میشه حتی نمیتونم با کسی صحبت کنم
تا زمانی که خودش از بین بره

آیا نور یا سرو صدا شما را اذیت میکند؟

وقتی سردرد دارید احساس گرسنگی هم دارید؟

نه به اون صورت ولی وقتی حالم بد میشه دلم نمیخواد کسی حرف بزنه باهام انگار حالمو بدتر میکنه . ولی سروصدای معمولی بجز صحبت کردن یا نور خیر ازار دهنده نیست

چشمتون 1خارش دارد یا نه؟

خیر

وقتی سردرد دارید احساس گرسنگی هم دارید؟

اضطراب استرس یا افسردگی دارید؟

نه ندارم

شما میگرن دارید.چشمتون اگر روز اول که دیدید خون قرمز واضح داشت چیز مهمی نیست و خودش خوب میشود.فقط یک چشم هست؟بدون درد و بدون خارش؟در حرکات چشم هم اگر یک چشم خون ریزی داشته درد ندارید و تاری دید ندارید درسته؟اگر علایم فوق را داشتید باید به چشم پزشک مراجعه بفرمایید.فشار خونتون را چک کردید؟سابقه آسم یا تنگی نفس یا افت فشار خون ندارید؟میتوانید ضربان نبضتون را در یک دقیقه بشمرید و بگویید چند تا ضربان در یک دقیقه هست؟

اقای دکتر خون افتادن چشمم فقط همون حالت قرمزیش هست و ازار دهنده نیست نه درد نه خارش نه هیچی
بیشتر اون سردرد و حالت تهوع و عرق سرد شدید اذیتم میکنه

برای سر درد قرص پروپرانولول 10 میلی گرم هر 8ساعت یک عدد به شرط نداشتن آسم و فشار خون ده و بالاتر و ضربان نبض بیش تر از 60 تا در دقیقه می توانید استفاده کنید.فعلا تا چشمتون قرمز هست مسکنی به جز استامینوفن 500 میلی گرم در صورت درد استفاده ننمایید.
این آزمایشات را انجام دهید:
CBC,diff,FBS,PT,INR,PTT,BT

موقع سردرد در اتاق تاریک و ساکت استراحت کنید.درد معده دارید یا نه؟

حالت سردردم اینجوریه انگار هر سه ثانیه یکبار یکی با پتک میکوبه کف سرم
البته چشمم میگم خارش نداره اما درد داره
فشار خونم که چک نکردم تا به این سن فشار خون نگرفتم حتی یبار ولی ازمایش خون داده بودم گفتن غلظت خونت بالاست
نه درد معده ندارم

قرص پروپرانول و استامینوفن مصرف کنید (با رعایت اصول فوق) اگر فشار و نبضتون خوب بود می توانید به جای 10میلیگرم

به جای پرروپرانول 10 میلی گرم هر 8ساعت قرص پروپرانول 20میلی گرم هر 12ساعت یک بار استفاده کنید. و استامینوفن500 میلی گرم. گاهی اضافه کردن قرص آلپرازولام یک چهارم قرص نیم میلی گرم باعث بهبود بهتر سردرد میشود ولی خواب آور هست.به جای استامینوفن میتوانید از قرص کلد استاپ یا سرماخوردگی بزرگسالان هم استفاده کنید.بعد از رفع قرمزی چشم در صورت نداشتن آسم و تنگی نفس یا سابقه زخم معده می توانید قرص ناپروکسن 500میلی گرم هر 12ساعت یک عدد پس از غذا یا فقط هنگام درد استفاده کنید حداکثر دو عدد در روز.

سوال دیگری اگر دارید در خدمتم.

نتیجه درمان را لطفا به من اطلاع بدهید تا با توجه به نتیجه تعیین کنم اقدامات بیشتری لازم هست یا خیر؟

سوال دیگری اگر دارید در خدمتم.

همان چشم اگر درد دارد به چشم پزشک مراجعه بفرمایید.آیا خود چشم و حرکات چشم درد دارد یا درد پشت چشم مثلا پلک بالایی دارید؟

نه درد چشم به این صورته که انگار یکی پشت چشممو خراش میده پشت کره ی چشم نه پشت پلک
ممنون حتما درمان رو انجام میدم و اطلاع میدم
🙏

قطره چشمی بتامتازون هر 12ساعت یک قطره بریزید پلک پایین را بکشید و سرتون بالا باشد .به مدت سه روز استفاده کنید.نتیجه را به من اطلاع بدهید.با تشکر

🙏

خواهش میکنم.همیشه شاد و تندرست و موفق باشید.