ز.ص
عنوان :

ریزش مودرشیردهی

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خانم دکتروقت بخیر.
من 4ماه زایمان سزارین کردم وشیرمیدم که دچار ریزش موشدیدشدم خیلی موهام ریزش داره.اگرشانه بزنم اصلاتوقفی در ریزشش نیست.تمام خونه ولباس های تنم پرازموی ریخته شده است.جنس موهام تقریبا چرب هست.خانم دکتر لطف کنیدراهنمایی کنیدچیکارکنم برای درمانش.که توشیردهی ضررنداشته باشه.شامپوکافئین دارملونی دارم استفاده میکنم.
خانم دکترقرص آهن فیفول وقرص مولتی ویتامین خارجی هم می خورم.

با سلام، معمولاً در بارداری ریزش مو نداریم و بعد از زایمان موهایی که در بارداری ریزش نداشتن شروع به ریزش میکنن. طبیعی هست. محلول پروژست نلا صبح و شب بزنید بهتر میشه