م.ش
عنوان :

سرطان خون

فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی
باسلام وخسته نباشید اقای دکتر پدر بنده مبتلا به سرطان خون هست،کرمان ،بعداز چندمرحله شیمی درمانی دکتر عملا جواب کرده میخاستم مدارک بفرستم نظرشماهم بدونم ببینید میشه براش کاری کرد بیام تهران حضوری ممنون میشم
متوجه نشدم؟
فکر نکنم هرچی بوده توخلاصه پرونده هاش نوشتن که براتون فرستادم
خب اقای دکتر الان چکار باید بکنیم
ازنظرجسمی خوبه خداروشکر،تغذیه ش خوبه غذا همچی میخوره کاراش خودش انجام میده

بیارش شنبه تهران فقط من فقط خصوصی هستم

🙏
اقای دکتر میشه تقریبی بگین چقدر میشه وچطوریه درمان اینکه چقدر امید هست ممنون میشم

آمپول برای یک دوره 5 میلیون ایرانی 17.5 میلیون خارجیش

چنددوره باید استفاده کنه؟با دستمزد اینقدره یا فقط پول امپول ببخشید من میپرسم شرمنده؟بعد انشالله بهبود پیدا میکنه؟

این فقط هزینه داروست حداقل 4 ماه احتمال بهبودی حدود 40 درصد