س.ش
عنوان :

زنان

متخصص زنان، زایمان و نازایی و فلوشی ...
من تاریخ اخرین پریودام 3 اذر و 28 اذر بود.
28 دی باید میشدم که نشدم خودم 3 شب شبی 2تا ال دی خوردم که قطع کنم بشم ولی بازم الان امشب 5 شبه که قطع کردم نشدم.
دیشب ازمایش بتا دادم جوابش کمتر از 1/20 بود سونوگرافی هم 30 دی انجام دادم اندومترم 9 میلیمتر بود.
من خیلی نگران بارداریم این سوال دیروز پرسیدم ازتون حالا امروز روز 6 قطع قرصاس خیلی کم پریود شدم موقع شستن یه مقدار خون دیدم دیگه مطمئن باشم باردار نیستم؟

احتمالا باردار نیستید،ولی هیچ موقع در این مورد نمیشود قول صد در صد داد،اگر باز هم مشکلی در نظم پریود داشتید،تست بارداری انجام دهید.
در ضمن ممکن است پریودتان کمی طول بکشد یا خونریزی شدید شود به مرور،که میتوانید برای قطع آن از مفنامیک اسید استفاده کنید.

ببخشید اخه خونی ازم نمیاد خیلی کمه میشه قرصی خورد زیاد بشه مثلا اسپرین بچه خوبه؟

نه قرصی لازم نیست بخورید،ممکنه رفته رفته زیاد بشه،اگه زیاد نشه بجاش بیشتر طول میکشه،اینکه خونریزی کمی یعنی اندومتر کامل نتونسته ریزش پیدا کنه،اگه میخواین چیزی بخورین که زیاد بشه میتونین زعفران یا آویشن دم کنید و بخورید