م.م
عنوان :

سردرد

متخصص نوروسرجری(جراحی مغز و اعصاب)
سلام آقای دکترخسته نباشین من گاهاًسردردهای شدیدی میگرفتم که فاصله این سردرهاکمترشده وتقریباقسمت جلوی سرم ویه رگی درپشت گوشمه که دردش وقتی میگیره خیلی اذیتم میکنه ومسکن جواب نمیده درضمن من قرص سیتالوپرام وونلافاکسین هم استفاده میکنم به نظرتون این سردردهاممکنه میگرن باشه؟

سلام. سردردهاتون چجوریه؟ اثر فشاری داره بیشتر ؟ ضربان داره؟ حالت تهوع و استفراغ دارین؟ تب؟ با حرکت سر علایم تغییر میکنه؟ چند ساعت طول میکشه؟ هفته ای چند بار سردرد دارین؟ صبح موقع بیدار شدن هست؟ تا به حال سی تی اسکن یا ام ار ای گرفتین؟

ضربان داره الان که زیادشده هفته ای 3الی 4بار
ممکنه متناوب پشت سرهم نباشه دردش
ولی طی روز4الی 5بارمثلایکساعت دردمیگیره البته دردشایدنه حالت تیرکشیدن بد
دردی که صبح باهاش بیدارشم جدیداًاتفاق میفته که بعضی اوقات ممکنه شب سردرد داشتم ومسکن استفاده کردم ولی بازصبح ازسردردبیدارمیشم
سی تی اسکن وام آرآی ندادم
دکتررفتم گفتن سردردهای عصبی هست

حتما باید قبل از تشخیص سردرد عصبی ام ار ای انجام بدین. ممکنه عصبی یا میگرن باشه ولی بعد از رد کردن سایر تشخیص ها با تصویربرداری. به متخصص مغز و اعصاب نزدیک خودتون مراجعه کنید برای ام ار ای