ه.ف
عنوان :

وجودخون در مدفوع

فوق تخصص گوارش و کبد
امروز بعد از چندساعت اسهال در مدفوعم خون مشاهده کردم هیچ سابقه یا یبوستی هم نداشتم
سلام اقای دکترخسته نباشید
من امروز بدون هیچ سابقه ومشکل قبلی از صبح اسهال شدید گرفتم برای رفع وضعیتم یک عدد موز خوردم که نسبتا بهترشدم ولی ظهر وقتی به دستشویی مراجعه کردم همراه مدفوعم خون مشاهده کردم مثل یک مایع لزج خونی بود که عکسش رو براتون فرستادم البته مقدارش خیلی بیشتر بود

سلام باید ویزیت بشین ودرصورت لزوم کولونوسکوپی شوید

من از بانه هستم اگه ازمایشی چیزی نیاز هست بگید که انجام بدم باجواب بیام خدمتتون
ازمایش هاروباید ناشتا انجام بدیم؟
دکتر وضعیت دفع امروز هم روان بود، هم بوی طبیعی و هم رنگش.
هیچ خونی به این اندازه بزرگ نداشتم.
ایشالا آزمایش مشخص میکنه
اصلا خون نداشتم، چون مدفوع رو کاملا بررسی کردم