م.ن
عنوان :

بی حالی

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
سلام خسته نباشید...میخواستم بگم من یه مدته خیلی سریع خسته میشم هرکاری که میکنم،انگار فقط میخوام استراحت کنم و بخوابم...هرکاری که میکنم وسطش کم میارم و زود خسته میشم....میخواستم بگم احتمال میدم از تیروئید باشه،ولی غیر از تیروئید چی میتونه باشه؟ و اینکه چجوری بدون ازمایش بفهمیم تیروئیده؟ و اصلا چاره ش چیه؟ چیکار کنم انرژی داشته باشم طول روز.

سلام علل دیگر مثل کمخونی، مشکلات قلبی و ریوی و عفونی و... می تواند خستگی زودرس بدهد توصیه می کنم به پزشک مراجعه و پس از اخذ شرح حال کامل و معاینات درصورت نیاز آزمایش لازم درخواست شود

🙏