ا.س
عنوان :

سرطان کلیه با متاستاز ریوی

فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی
سلام. آقای دکتر، ما 1 ماه پیش در پی اسکن از کلیه پدرم متوجه وجود توده ای بزرگ در کلیه چپ پدرم شدیم، براساس نظر جراحان کلیه (فلوشیپ سرطان) و متخصصین انکولوزی در ارومیه و تبریز به این نتیجه رسیدیم که کلیه را خارج و بعد از نمونه برداری درمان با تارگت تراپی را شروع کنیم. دکتر جراح تاییده دکتر قلب و ریه رو میخواست واسه عمل، دکتر قلب تایید کرد ولی دکتر ریه ( که برای اطمینان نزد 2 فوق تخصص رفتیم) گفتن که عمل ریسک متوسط رو به بالا داره و باید همراهان بیمار رضایت بدن، از طرفی هر دو دکتر توصیه کردن که عمل جراحی به دلیل متاستاز شدید و ضعف جسمانی بیمار فایده نداشته و فقط بیمار اذیت میشه (جدا از هزینه بالای عمل) وبیمار احتمالا طاقت شیمی درمانی نداره. من مدارک رو خدمتتون ارسال میکنم، لطفا بهم بگین من ریسک عمل رو به جون بخرم یا مثلا بیارمش تهران که نمونه برداری تحت اسکن از ریه انجام بدیم و شروع به درمان کنیم(لطفا کسی که اینکار رو انجام میده معرفی کنین، من از تهران دورم و کسی رو اونجا ندارم)، یا کلا راهی نیست و باید با مصرف تریاک (که قبلا هم مصرف میکردن و همین باعث شد خیلی دیر متوجه سرطانش بشیم) درد رو کاهش بدیم تا اینکه ..
نمیدونم به درمان جواب میده یا نه، اگه عمل کنیم و طاقت درمان رو نداشته باشه فقط زجر میکشه، اگه عمل نکنیم از اینکه کاری براش نمیکنیم زجر میکشیم. سرگردانم. لطفا کمکم کنید

چند سالشونه الان وضعیت جسمانی چگونه است

65 سال. با وزن 56 کیلو. خیلی قوی و خوب نیستن. لاغر شدن، بی حال و مدام خسته هستن. سرفه های شدید دارن.
نخیر
عکس اسکن ها رو دارم، کلیشه ها، اگه لازمه ازشون عکس بگیرم براتون بفرستم

واقعا اگر وضعیت ریه بد است احتمال بهتر شدن بعد از جراحی زیر 50 درصد است از توده نمونه نگرفتن

نه متاسفانه. تو ارومیه و تبریز به من گفتن نمونه برداری از کلیه نداریم باید با جراحی خارج و بعد پاتولوژی بشه . یه دکترم آنلاین بهم پیشنهاد داد از ریه ش نمونه بگیرن و دوا مصرف کنه که من نمیدونم بیام تهران کجا برم که اینکار رو انجام بده .
شما چی توصیه میکنید؟ من چیکار کنم واسه بابام؟
آخه گفتن نمونه برداری از کلیه فقط در صورت جراحی امکان داره، جراحی هم به دلیل وضعیت ریه ریسک بالا داره.
لطفا یه جایی رو بهم معرفی کنید، دکتری که نمونه برداری رو بنوبسه و مرکزی که نمونه برداری رو انجام بده. من از این راه دور میام تهران بیراهه نرم و همینجوری برنگردم

مرکز تصویر برداری تهران
تهران میدان فاطمی خیابان جویبار خیابان میر هادی غربی
دکتر قناعتی