ا.ا
عنوان :

اصللح عیب انکساری

متخصص چشم پزشکی و فلوشیپ گلوکوم
با سلام و وقت بخیر
من 24 ساله هستم، بیشتر از یکسال هست که نمره چشمم ثابت شده و سابقه بیماری خاصی ندارم.
دانشجوی پزشکی هستم و ساعت مطالعه و کارم زیاد هست

میخواستم عمل لیزیک چشم انجام بدم.
بعد از تصویربرداری و معاینه
پزشک عملprkرو پیشنهاد کردن.

سوالم این هست که برای من تکنیک لیزیک بهتر هست یا prk؟
و اینکه شرایطِ بعد از عملِ این دو تکنیک تفاوت زیادی دارن؟میتونم بدون مشکل مطالعه کنم؟
نمره چشمم :
چشم راست 4-و 1
چشم چپ 3.25- و 0.25

سلام انتخاب نوع عمل به شماره چشم ربط دارد.در روزهای اول بعد از جراحی ممکن دید نزدیک کمی مختل شود ولی بهبود پیدا میکند. توصیه می کنم با توجه به رشته ای که مطالعه میکنید با پزشک خودتون در مورد همه جوانب جراحی صحبت کنید.

ممنون
فقط ،با توجه به شماره چشمم شما
درمورد تکنیک عمل نظری ندارین؟
🙏