ت.ع
عنوان :

رفتن ناگهانی هوشیاری کودک

متخصص بیماری های کودکان
سلام و وقت بخیر
با کودکی 45 روزه در تعامل نزدیک هستم. تا الان دوبار یک بار روز هفتم یا هشتم یک بار امروز متوجه بی حس شدن ناگهانی بدنش و عدم آگاهی اش شدم. گاهی هم حرکت چشم به بالا و به شکلی که تنها سفیدی چشم مشخص هست و یک بار هم لرزش دهانش شدم. مادرش هم متوجه حرکت چشم و یک بار حرکت ناگهانی پا شده است. اما خیلی سریع به حالت طبیعی برمیگرده. ممکن است راهنمایی کنید برای این مشکل. آیا نیاز به اقدام جدی و نگرانی هست؟ سپاس.

بهتر است یک فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان معاینه و بررسی شود ضمنأ آزمایش های لازم هم انجام شود

🙏