م.ک
عنوان :

اسهال نوزاد

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر من قرص لاکتیز گرفتم وروزی دوبار 1/4 بهش میدم یعنی روزی نصف قرص وشیر خشک اپتامیل وال 110 دارم کدوم بهتره
بعدبرا اسهالشم که بلغمی ورگه خون که حساسیت به پروتیین شیر هم هست حالاشما فرمودید که باید رژیم بگیرم وعلایئم کودک را درمان کنم رژیم مصرفی من
( گوشت مرغ برنج خرما شیره انگور نان لواش وسنگک روغن مایع ادویه جات کم با رب برای پخت مرغ وپیاز سیب زمینی میوه هم گاهی اوقات پرتقال وسیب زرد )
از 10روزگی لبنیات ومحصولاتش قطع 15 روزه گوشت قرمز کاملا قطع غیراز 5 روز پبش دووعده ولی باقطع کامل اینا همچنان اسهال ابکی وبلغمی
از مواد مصرفی من احتمال داره کدوم بازم حساسیت زا باشه من نمیدونم واقعا علایمش چطوری درمان کنم موادغدایی مصرفی هم هموناست چون چیزی دیگه میدونم شیر پنهان یا شیرخشک پنهون دارن فقط همونایی که ذکر کردم

سلام شما با رعایت رژیم میتوانید کازیبن شیر تان را کنترل کتید ولی برای لاکتوز شیر تان که باعث اسهال و بلغم است نمی توانید با رژیم لاکتوز شیر را کنترل کنید یا از بین ببرید
از شیرهای نیوکیت یا نوترامیژن یا الکیر یا ایزومیل بهتر است استفاده کنید ولی اگر هیچ کدام را نخورد یا در دسترس نباشد از شیرهای بدون لاکتوز مانند آ آل 110 میتوانید استفاده کنید .
سایر مراحل درمان برای کولیک . سو جذب. اختلال رشد و ریفلاکس در طول دوره شیردهی با درمان های اختصاصی قابل کنترل خواهند بود .