ی.م
عنوان :

کمر درد

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام دکتر عزیز. سی سالم هست و درد پایین کمر دارم. قبلا صبحها موقع بلند شدن و نشستن درد داشتم و کمر خشک بود ده ماه قبل لیزر کردم و بسیار خوب شدم اما الان مدتی میشه دردم اصلا قطع نمیشه و همیشه حتی موقع خواب هم درد دارم مسکن هم تاثیر زیادی در کاهش دردم نمیذاره. ممکن میشم پاسخ بدید

سلام صبح بخیر
تنگی کانال کمری و دیسک کمر دارید
باید از کارهای سنگین و رانندگی طولانی پرهیز کنید و وزن و ورزش و فعالیت فیزیکی مناسب داشته باشید
بهتره که نوار عصبی هم بگیرید

ممنون از پاسخگوییتون. راه درمان چی هست؟ عمل یا انجام لیزر؟ یا.....

اگر نوار عصب درگیری واضح عصبی نشون بده جراحی بهتره
اگر درگیری عصبی واضح ندارید با دارو و دستورات ورزشی مناسب علایم بهبود خواهد یافت

🙏