س.خ
عنوان :

سندروم روده تحریک پذیر

متخصص داخلی
بعضی موقعها از شدت استراب اسهال میفتم اما ببشتر موقعها تا 10 _15 روز هم معدم کار نمیکنه دکتر بهم پدیرولاکس تجویز کرده روده هام به هم میپیچه ولی خالی نمیشه یه دکتری بهم فربیو کپ تجویز کرده بود عالی بود بعد دیگه پیدا نشد من ورم معده هم دارم و رفلاکس معده هم دارم

سلام
با توجه به شرح حال شما روده تحریک پذیر دارید توصیه می کنم روزانه دو عدد کپسول فامیلاکت را به مدت دو ماه میل نمایید
از کارشناس روان شناسی مرکز بهداشت محل زندگی آموزش مهارت مقابله.با استرس را مشاوره بگیرید
سلامت باشید

قبل غذا یا بعد غذا میل شود بعد دو عدد قرص در یک وعده استفاده شد

صبح و شب یک عدد پس از غذا

🙏