ا.ف
عنوان :

درد در ناحیه زانو ورم در ناحیه زانو ارتروز

فوق تخصص روماتولوژی
باسلام من تا سه ماه پیش فوتبال بازی میکردم ولی به علت اینکه از چند ماه قبل ازین هم زانوم شروع به درد کرد بازی گذاشتم کنار .در موقع راه رفتن ابتدا زانوم (کشککم )صدا میده ولی خوب میشه در موقع پیاده روی در این وروزهای سرد درد شدید میشه وکمی میلنگم .همچنین در موقع استارت برای دو درد زیاد میشه نمیتون بدوم لنگ میزنم. حدود یک ماه پیش عکس وام ار ای و سیتی گرفتم پیش ارتوپد رفتم گفت رباط وتاندوم هات مشکلی نداره مقداری ارتروز دارید بام داروی فسترون ومداکسن250نوشت وفیزیوتراپی .فیزیوتراپ هم ورزش داد که انجام میدم.......ولی هنوز درددارم ودر ناحیه دور کشکک کمی ورم دارم خواهشمندم بگید مشکلم چیه وچکار باید بکنم
زانوی چپم مشکل دارد ولی در موقع بلند شدن از روی زمین در هردوزانو درد دارمدارم
سن 44
ضربه نخورده فوتبال میکردم ولی نه ضربه نخورده
دور کشکک ورم دارم رو زانو
زیر زانوو کمی به طرف داخل ورم دارد