م.ع
عنوان :

پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام : بنده36سالمه اما همچنان صورتم جوش میزنه،فقط درناحیه چانه و فک ،این را چطور درمان کنم؟
سوال دوم:من هرو سینه ام ،کیست سینه دارد که بزرگ شده و تعداد آن زیاد شده،راه درمان آن چیست؟آیا درصورت درمان نکردن تبدیل به سرطان میشود؟

مریم خانم جوشهای شما منشا هورمون داره.شاید کیست تخمدان هم داشته باشی که اگه اونها رو حل کنی جوش هم نمیزنی