م.م
عنوان :

اسهال

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر
دختر من بعده زدن واکسن دوماهگیش هم اشتهاش کم شد هم اسهال میرفت واسه اشتهاش قطره اینفاگارد دادین واسه اسهال کدیلاکت زینک دادین تا یکهفته گفتین بدم دادم و خوب بود الان دوباره دو روزه یعنی 10روز بود که خوب شده بود الان 2روزه دوباره اسهال میره با تعداد دفعات بالا،هرازگاهی داخل مدفوعش لکه های مخاطی میبینم،چیکار باید بکم دوباره کدیلاکت بدم البته دیشب دادم بهش؟! و انگار که پشت حلقش هم حالت مخاطی هست وقتی شیر میخوره خفه میشه علائم دیگه ای نداره آیا سرماخورده؟! دخترم ریفلاکس کم داره یعنی گفتین ریفلاکس پنهان داره شیرش هم سیمیلاک توتال کامفورت هست،
واینکه قبلا هم ازتون پرسیدم دخترم چشاشو خیلی چپ میکنه دوتا مردمک چشمش سمت بینیش میاد دفعاتش زیاده آیا طبیعیه خیلی نگرانم،الان دقیقا 2ماهو 13روزشه

سلام انحراف چشم ها تا 6 ماهگی طبیعی است شبها زادیتین 1/5 سی سی بدهید برای خلط گلو و روزی بک عدد پودر کیدیلاکت زینک تا سه هفته