S.M
عنوان :

سرفه های بی نهایت شدید

متخصص بیماری های کودکان
سلام.نیکا. 8 ساله .بیمار خودتون از تولد. 24 و نیم کیلو .سرفه های شدید و گاهی عطسه.طبق نسخه های قبلیتون اسپری سوفلرو و انتی بیوتیک فارینات دادم 3 روزه.سرفه های کاملا خشک شده تقریبا خلطی..دستور چی می فرمایید؟واکسن انفولانزا هم زده.تب و بدن درد و ابریزش و علایم دیگه ای این 2-3 روز نداشته فعلا.سرفه ازار دهنده ست مخصوصا تو کلاس و مدرسه براش
البته اقای دکتر سرفه ها خلط دار و خشک با همه

سلام روزی دوبار همراه نهار و شام قرص نیزوپرد 10 میل بدهید و برای سرفه اسپری سروتاید 125 بزنید اگر سروتاید نبود همان سروفلو را روزی سه بار هر بار دو پاف بزنید
مدیریت آلرژی,و عدم استفاده از وسایل دارای پر و پشم و کرک و کاموا را رعایت کنید