آ.م
عنوان :

رفلاکس پنهان

متخصص بیماری های کودکان
با عرض سلام و خسته نباشید،دختر من الان هشت ساله با وزن 21کیلو و قد 124،دخترم وقتی 5ساله بود آندوسکوپی شد بعلت درد شکم و گفتن فتق بزرگ مری و زخم مری داره،با مصرف اولتاب و باکلوفن چند دوره بعد آندوسکوپی شد و گفتن زخمش خوب شده و افزایش وزن هم گرفت،ولی متاسفانه بعد از چند دوره با وجود مصرف اولتاب هم ترش میکرد،دوسال تحت نظر دکتر دیگه نولپازا مصرف کرد روزی یک عدد ولی هیچ تاثیر نداشت روی رفلاکس پنهانش،نکسیوم خارجی از لندن براش تهیه کردم یک ماه روزی یک عدد خورد عالی بود اصلا ترش نمیکرد ولی وزن هم اضافه نکرد،الان نکسیوم خارجی تموم شده و من نگرانم چکار کنم آقای دکتر ،چه دارویی بهش بدم که ترش نکنه ،اصلا هم نمی تونم نکسیوم خارجی تهیه کنم ،لطفا کمکم کنید،حدود دوساله یا بیشتر که وزن نگرفته،قدش هم از پارسال تا حالا دو سانت افزایش داشته فقط

سلام درمان اختصاصی در این سن

نکسیوم 20 میلی یا پریت 20 میلی روزی یک عدد صبح ها و
بکلوفن 10 نصف یا اندیترون 4 روزی یک عدد تا دو عدد می باشد

برای افزایش قد آرژنین 1 گرم بعد صبحانه مانند 7 سی,سی شربت ارژیتال
روزانه یک عدد تخم مرغ
5 عدد خرما
دو قاشق نرباخوری سبوس جوانه جو دوسر
یک لیوان شیر پر چرب
طناب زدن برای 10 دقیقه و خواب اول شب