پ.م
عنوان :

Mf

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام مادر من یه خانم پنجاه ساله هستن حدود ده ساله ضایعات قرمز بدون برجستگی رو پوستشون دارن ک پشت پاهاشونه و یه نقطه روی سینه چند روز پیش بیوپسی دادن تشخیص mfگذاشتن در مرحله patchپزشک براشون فتو تراپی خاستن میخواستم بدونم سیر بیماری چطوره ممکنه بیوپسی اشتباه باشه؟نیاز ب تکرار داره ؟سیر بیماری چطوره اصلا کنترل میشه یا نه مثل سرطان های دیگس؟ کیفیت زندگی طول بیماری چطوره ؟اصلا درمان پذیره ما خیلی نگرانیم اگر ممکنه یه توضیحات کاملی بدین در مورد روند درمان

سلام
اگر بیوپسی رو پاتولوژیست مخصوص پوست (درماتوپاتولوژیست ) خونده باشه، مطمئنه و نیاز به بیوپسی مجدد نیست. ولی با توجه به سسر طولانی 10 ساله که میفرمایید، به تشخیص MF میخوره. سیر ام اف خیلی طولانی و بی آزار هست، خصوصا که میفرمایید فرم پچ هست... فرم تومورال خیلی سخت درمان هست ولی ختی اون هم بازم سیر سریع مثل

سرطان های دیگه نداره.
ریشه کنی نداره ولی قابل کنترل هست و درمان فتوتراپی هم از درمان خوب و کم عارضه هست