م.ه
عنوان :

رفلاکس معده

متخصص بیماری های کودکان
باسلام
آقای دکتر دخترم فرمودید رفلاکس داره و باید کشت مدفوع بشه، من شهرستانم و آزمایشگاه گفت دوهفته طول میکشه جوابش، دخترمم شیر من رو نمیتونه بخوره و گشنه میمونه چکار باید بکنم؟
و جسارتا این پیامتونم متوجه نشدم که کدوم دارو رو قبل از اومدن جواب کشت مدفوعش میتونم بدم بخوره(قطره لاکتاز همراه شیر نادر بعد از دادن نمونه و شربت گاویسکون روزی دوبار 1/5 سی سی میتواند کمک کننده باشد)

سلام قطره لاکتاز را باید بعد از دادن نمونه شروع کنید
آزمایش بیش از 48 ساعت زمان نمی خواهد و احتمالا ازنایشکاه نمونه را به تهران ارسال میکند