ا.س
عنوان :

توده در کمر

متخصص نوروسرجری(جراحی مغز و اعصاب)
سلام و وقت بخیر دکتر عزیز. عکسهایی که ضمیمه کردم برای مادرم هست. ایشان 55 سال دارند و سالهاست درکمر درد دارند که با خودمراقبتی کنترل کرده اند. اکنون با شدت گرفتن درد به متخصص جراحی مغز و اعصاب مراجعه کرده اند و ایشان با توجه به ام ار ای تشخیص توده در محل L2 و L3 را داده اند. ایشان تابحال عکس کمر نگرفته اند. آیا این توده قدیمی است؟ باید جراحی شوند؟ گزارش ام ار ای هنوز آماده نیست.

سلام. بله یه توده ای هست که باید جراحی بشه. در مورد قدیمی و جدید بودن و جنس توده نمیشه چیزی گفت. ولی زیاد بدخیم نباید باشه

الان عوارضی ندارند. میتونند عمل نکنند و بعد از چند ماه دوباره توده بررسی بشه؟

هر چی زودتر عمل کنند بهتره و شانس دراوردن کامل تومور و آسسب به نخاع کمتر هست