م.ش
عنوان :

سرماخوردگی و مصرف دارو

متخصص بیماری های کودکان
سلام جناب دکتر خوب هستین ؟دخترم تحت نظر شماست, ابتدا مطب شهرک غرب میومدیم و بعد بیمارستان سلامت فردا میومدیم خدمتتون. زینب خدایاری, 17 ماهشه
دکتر من ایران نیستم, اینجا بچه م حالت های سرما خوردگی داره, از جمعه عصر آبریزش و عطسه و سرفه شروع شد, شب تب کرد, یدونه شیاف استامینوفن داشتم گذاشتم, بعد دیگه داروی ایرانی ندارم سه تا شربت دارم یکی پروفن هست که تاحالا ندادم بهش اما یکی شربت سرماخوردگیه, روزی دوبار یه سی سی دادم , یکی هم مسکن و تب بره, هر وقت تب داره دو سی سی دادم. براتون عکس میفرستم.
اینجا نتونستم ببرم دکتر هنوز اقامت نداریم اما از داروخانه پرسیدیم اینا رو دادن بهمون.
دیشب هم تب کرد, روزا تب نداره, اما خیلی بی قراره و گریه میکنه دل نازک شده, شبا ناله زیاد میکنه, ناله ش انگار از درده اما نمیدونم کجاش درد میکنه, دیروز خوب غذا خورد اما شیر نخورد, امروز هم از صبح هیچی نخورده فقط میل به ماست داشت و دو سه تا دونه بیسکوییت دادم, شیر دیگه نمی خورده اصلا, شکمش هر روز یه بار کار کرده, ادرارش کم شده اما سعی میکنم آب زیاد بدم. میفهمم گرسنه س اما نمیخوره چیزی, شبم تا صبح ناله میکنه, ممنون میشم راهنمایی کنید. اینجا یه شربت سیتریزینم دارم, الان هر شب نیم سی سی دادم که یه ذره آروم بشه.

شربت سیتریزین صبح و شب 2/5سی سی و شربت کلپول هر چهار ساعت پنج سی سی بدهید اگر تب قطع نشد شربت زیتروماکس روزانه به اندازه وزن شیر خوار تا پنج روز بدهید

چشم ممنونم جناب دکتر, برای واکسن یک سال و نیمش حتما مزاحم میشم, اسفند میام ایران. فقط اینکه شربت کالپول روی بروشورش نوشته بچه شش ماهه تا دوساله هر بار دو و نیم سی سی. و شش ساعت یک بار! اون رو توجه نکنم ؟5 سی سی که شما ف
رمودین بدم ؟
تبش خداروشکر قطع شده, آبریزش خیلی از بینیش داره انگار شیر آب بازه از بینی ش. و آبریزش دهانم داره انگار گلوش درد میکنه نمی تونه قورت, از طرفی هم ممکنه دندونش باشه, تا دندون داره فقط با اینکه 17 ماهه هست. وزنشم 14 کیلو,قدش هم 81 سانت
هشت تا دندون داره
سرفه خلط دار هم داره, سینه ش صدا میده
آقای دکتر, ویروسی که اینجا بچه های همکارامون و دوستامون گرفتن از روز سوم اسهالم میشه, اما هنوز بچه من نشده, اما امروز یه کم شکمش صدا میده

شربت کلپول همان دو و نیم سی سی بدهید و برای آبریزش بینی اسپری رینوسالتین هر شش ساعت دو پاف در هر بینی مصرف شود و برای سرفه شربت گیاهی مثل پلارژین یا پروسپان هر هشت ساعت دو و نیم سی سی مصرف شود