س.ا
عنوان :

عفونت چشم

متخصص چشم پزشکی
سلام وقت بخیر
چشمهام بیشتر مواقع خارش وحشتناک دارند و یک لایه شفاف همه یا قسمتی از چشم میگیره فقط در همون زمانها و ملتهب هست
گاهی حالت شبیه شیشه خورده داخل چشم. احساس میکنم و ورم میکنه و قرمز میشه و این حالتها با قطره چشمی که از داروخانه میگیرم فروکش میکنن و بعد چند وقت دوباره عود میکنن خصوصا
اینکه من همیشه حالت آبریزش بینی و سرماخوردگی و دارم
دچار التهاب در چشم یا لبه پلک میشم مثل گل مژه
البته سالهای قبل گل مژه زیاد میزدم ولی الان بیشتر. در حد ورم هست و نا گفته نماند. سابقه گل مژه های شدید در. خیلی سالهای قبل داشتم که باقیمانده اون در ملکهام به صورت دونه کوچولو مونده و هر از گاهی به شدت دچار خارش. میشه
خیلی هیلی بهداشت چشن و رعایت میکنم
از طرفی همیشه دچار آبریزش بینی و عطسه و اینها هستم
و کلا مجاری تنفسی اکثرا درگیر آلرژی هستن

سلام.کل طول سال احساس خارش دارید؟ فصل های خاصی تشدید نمیشه؟

امسال بدتر شده نه فصل خاصی نیست

احساس جسم خارجی و خارش بخاطر خشکی چشم و حساسیت که بهتره قطره اشک مصنوعی مثل سینالون هر 4-6 ساعت و قطره اولانتین هر 12 ساعت استفاده کنید

و با توجه به سابقه گل مژه متعدد با شامپو ارگوسل یا شامپو بچه مرتب لبه پلک و مژه ها رو بشورید و پلک بالا رو بعد از شستشو از بالا به سمت پایین ماساژ بدید و برعکس

و استفاده از عینک افتابی

خوب من عینک آفتابی همیشه میزنم به خاطر میگرن مجبورم..کلا از همون سالهایی که گل مژه میزدم بنا به توصیه دکتر با شامپو بچه شستشو میدم
و این خارش که داخل چشم هست خصوصا گوشه چشمهام شدیدتره فرقی نکرده

کلا آلرژی به این صورت نیست که با یک دوره مصرف دارو بهبود پیدا کنه بهترین کار دوری از عاملی هست که به اون حساسیت دارید

بهتره فعلا اشک مصنوعی و اولانتین رو استفاده کنید اگه بهتر نشد میتونید لوتمکس هم اضافه کنید