س.پ
عنوان :

جواب آزمایش

متخصص بیماری های کودکان
باسلام روز بخیر
اقای دکتر پسرم بیمار شماست آزمایش نوشته بودید برای تجویز دوباره مولتی و دی و آهن و آزمایش ادرارو مدفوع
و سوال دیگه اینکه من شیر نان کید رو گرفتم اما چون سری بعد رفتم چند داروخانه نداشتن sma گرفتم مشکلی نیست یا چیز بهتر ی هست بگیرم و اینکه ساتیار ایمنی ضعیف بود همیشه دارو میدادید الان گفتید آزمایش رو ببینم
عذر خواهی میکنم 4 صفحه اول که سفیده اشتباها اومده رنگی ها برای ساتیاره

سلام شیر خشکش خوب است و ازمایشات جدیدش هیچ مشکلی ندارد نسبت به قبل بطور معجزه اسایی بهبود یافته در هر صورت شربت اسماویت روزی 5 سی سی بدهید به خاطر سابقه صعف سیستم ایمنی بدنش