س.ب
عنوان :

بوی عرق

متخصص داخلی
سلام وقت بخیر .من کلا خیلی خیلی کم عرق میکنم و حتی هنگام فعالیت و بوی بدی نمیداد عرقم ولی الان چند ماهی هست بدون فعالیت حتی در حالت نشستن و استراحت زیر بغلم کمی خیس میشه این اذیتم نمیکنه خیلی بوی بد و تندی که داره اذیتم میکنه حتی یکی دوساعت از حمام کردنم هم گذشته باشه این بو شروع میشه لطفا اگه دلیل خاصی داره یا گزینه ایی هست که باید چکاپ بشه راهنماییم کنید اصلا نمیدونم به چه متخصصی باید روجوع کنم در این مورد

سلام.رول رکسونا پس از حموم استفاده کنید.البته وقتی زیر بغل خشک شد.آزمایش تیرویید TSH,T3,T4 بدهید اگر نرمال بود به متخصص پوست مراجعه بفرمایید.

اسپری رکسونا هم میتوانید استفاده کنید مخصوص خانم ها که از فاصله 15سانتی متری از زیر بغل اسپری کنید و تا 48ساعت دوام دارد.برخی هم 24ساعت دوام دارند.48ساعته را تهیه کنید.

این ازمایش دو ماه پیش هست
مام فقط چند ساعت جواب میده

خوبه.همان که گفتم را انجام بدهید و به متخصص پوست مراجعه بفرمایید.اگر اخیرا رژیم غذاییتون عوض شده و چیز جدیدی می خورید یا داروی جدیدی مصرف میکنید یا سابقه بیماری دارید بفرمایید.

نه تغییر خاصی ایجاد نشده و داروی خاصی مصرف نمیکنم
منظورتون این هست مشکلم پوستی هست داخلی مشکلی ندارم؟؟

بله.به متخصص پوست مراجعه بفرمایید.

البته دیابت و بیماری های کبد و کلیه هم میتونند باعث بوی بد عرق شوند ولی حتما آزمایش دادید چون برگه ی آزمایشتون کامل نیست .فقط تیرویید را ارسال فرمودید

سیر پیاز مارچوبه گوشت و ماهی و کلم بروکلی میتوانند باعث بوی بد عرق شوند

باید از نظر بزرگی غدد لنفاوی معاینه شوید و چاقی هم میتواند علت بوی بد عرق باشد .اگر دچار کاهش وزن شدید یا تعریق شبانه دارید یا تب دارید بررسی داخلی از نظر برخی بیماری ها لازم است مثل عکس ساده قفسه سینه ماموگرافی هر دو پستان و سونوگرافی کامل شکم و لگن

و آزمایش چکاپ اگر انجام ندادید انجام دهید

اضطراب و استرس هم آن را تشدید میکند.