ه.و
عنوان :

جواب تست الرژی

متخصص بیماری های کودکان
سلام و خسته نباشید.اقای دکتر دخترم مریض شماس تو دو پیام قبلی هم مشکلشو گفته بودم.طبق ازمایش کالپروتکتین دخترم تشخیص الرژی به شیر داده شد و شیرشو قطع کردم دوماه پیش این ماه برای اطمینان تست دادم که جوابشو براتون میفرستم.دکتر گفت به گندم هم الرژی داره کمتر مصرف کنه اما تو ازمایش خونی تست سلیاک مشکلی نداشت حالا باید چه کنم قطع کنم یا کم مصرف کنم؟به سفیده هم الرژی داشت یعنی سفیده بلدرچین هم نباید بهش بدم؟باتوجه به مقدار الرژی کم، مواد الرژی زا رو باید کلا حذف کنم از برنامش یعنی؟ درضمن ده روز پیش مریض شد و بخاطر تب بالا ازش ازمایش گرفتن که گفتن ویروسه.که من جوابشو فرستادم .احتیاج به مصرف اهن نداره؟من بخاطر فصل ویروس ترجیح دادم حضوری نیام و تو پیام سوالاتمو بپرسم.لطفا راجع به مصرف مولتی و داروهای مورد نیاز بفرمایید من منحنی رشدشم فرستادم با توجه وزن گیری بد و کم در سی ماهگی 11.800 و قد 88.(در حال حاضر شربت کلسیم روزی 5سیسی و شیر سویا 200 سیسی مصرف میکنه و دکتر الرژی شربت dhaبرلش نوشته.توی ازمایش قبلیش ویتامین د 23 بود که دوماه قرص ویتامین د مصرف کرد) .بجز شیر سویا چه شیری میتونه مصرف کنه برای کلسیم بدنش شیر خشک بز میتونه ؟

سلام
شربت آهن هفته ای دو بار مانند فروگلوببن هر بار یک قاشق غذاخوری
وبتامین دی 3 هفته ای 2000 واحد مانند کپسول نانو 2000 یک عدد جمعه ها
پرهیز از مواردی که در تست آلرژی آنها تایید شده نانند سفیده تخم مرغ و بلدرچین و.....و گندم هر چقدر بیشتر رعایت شود شرایط رشدی بهتر خواهد بود
شربت ارژیتال 3 سی,سی صبح ها و کلسیوم سیترات یا سافت روزانه 5 سی سی

شیرهای سویا و شیر بز و گوسفند و اسب و ... میتواند حایکزین شیر گاو باشند