م.ب
عنوان :

پوست صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام جناب دکتر خسته نباشید ، من خانمی هستم 25 ساله مجرد ، برای روتین پوستی مشاوره میخواستم تا بعد از عید برای درمان حضوری مراجعه کنم ، پوست صورت من چرب با منافذ باز و جوش های سر سیاه و زیر پوستی ، صبح از شوینده اکتیپور ، آبرسان و مرطوب کننده پوست چرب ، کرم اکتیپور و ضد آفتاب پوست چرب ، و شب ها از میسلار واتر ، شوینده اکتیپور ، تونر ، وزمان خواب aha 10 درصد ، این روتین مناسب هست؟ و اینکه میخواهم از سرم ویتامین c استفاده کنم باید قبل از aha بزنم یا بعد از آن؟
البته من ماه پیش ب علت همین جوش ها و آکنه ب پزشک مراجعه کردم گفتن ک باید راکوتان مصرف کنم وگرنه با هر درمانی برمیگرده ، و چون من فعلأ لیزر موهای زائد انجام میدم درمان رو شروع نکردم ، شغل من هم ساخت اندام مصنوعی و شدیدأ محیط آلوده است
خواهش میکنم راهنماییم کنین برای رفع جوش های سر سیاه و زیر پوستی و کمتر شدن منافذ ، و اینکه این روتین پوستی و ادامه بدم؟

سلام
روز خوش
لطفا عکس بزارید از صورت

تمام چیزهایی که استفاده می کنید خوبه
به جز اینکه به نظر من شب ها ژل دیفرین و سرم ویتامین c پریم بگیرید و یکشب از این و یک شب از اون یکی ب زنید تا هم جوش ها و هم جای جوش ها بهتر بشه
در طول روز هم کرم sebium pore refiner bioderma بزنید برای منافذ
البته بعدها میکرونیدلینگ برای پوست شما خیلی عالی خواهد بود

خیلی خیلی ممنون بابت پاسخگوییتون ، ببخشید من آبرسان کامن استفاده میکنم و مرطوب کننده و ضد آفتاب سینره پوست چرب ، نیازی هست ک برند دیگه ای استفاده کنم؟
اینکه شب ها آبرسان و مرطوب کننده را بعد از ژل و سرم بزنم؟
و این استفاده از این ژل مدت زمان خاصی داره یا کلأ جزء روتین پوستیم باشه؟ و اینکه دیگه نیازی ب استفاده از کرم روز و شب نیست؟ یا از کرم روز و شب هم کنار اینها استفاده کنم؟
شرمنده انقدر سوال دارم

بله خوبن این برندها
ولی شبها دیگه نباید چیزی روی اون ژل یا سرم بزنید
باید تا صبح بمونه

خیلی ممنون ، کرم روز و شب دیگه نیازی نیسن؟ سرم ویتامین c نیازی نیست صبح ها هم بزنم؟

نه دخترم ویتامین cرا نباید روز زد

🙏
ببخشید دکتر مجدد مزاحم شدم ، من کرم اکتیپور کرم پودری میزنم ، 7ساله ، ممکن چون کرم پودری و من طولانی استفاده کردم باعث جوش های زیر پوستی شده؟ از همین استفاده کنم یا از بدون رنگش استفاده کنم؟
ممنون ، اون مرم بایودرما ک معرفی کردین قبل از اکتیپور بزنم؟ یعنی اول آبرسان ، بعد مرطوب کننده بعد بایودرما و اکتیپور ، درسته؟

اگر خونه بودی فقط آبرسان و بیودرما

پس اکتیپور فقط روزهایی ک بیرون از خونه هستم استفاده کنم؟ قبل از بایودرما یا بعد از اون؟
🙏