p.s
عنوان :

شیر نخوردن

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر پسرم 5 ماهه رفلاکس داره شنبه پیش شما اومد سرما خورده بود گلوش برونشیت شده بود که شربت زیترومکس گفتید بدم 3.5 سی سی 6 ساعت که بعدش اسهال شد آبکی و قطع کردم اما گلوش باز خس خس داره و سرفه خلط دار.و گفتید رفلاکسش تشدید شده.دارو باکلوفن دادید 1.8 عصر و 1.4 شب و 1.2 ساشه امپرازول.ولی پسرم از یکشنبه روزی نهایت 80 سی سی شیر میخوره اصلا پوشکش خیس نیست.نه سینه و نه شیشه میخوره.حتی توی خواب و جای تاریک چشمهاش گود رفته.غذا هم کم میخوره و به سختی.نگران که تاثیر داروها باشه.آیا ممکنه؟ لطفا کامل راهنمایی کنید چکار کنم.آیا دارو ها رو تغییر بدم یا قطع کنم؟ چکار کنم که شیر بخوره؟

سلام
دوره درمان را برای سه هفته کام کنید

ب ای کم آبی و بی حالی از محلول او آر اس یا آب میوه استفاده کنید واگر تحمل خوراکی ندارد یا کم آبی و بی حالی دارد از سرم تزریقی استفاده کتید
درصورت تب . خروسک و یا اسهال از کپسول استالموویر 75 روزی دوبار 1/3 محتویات کپسول میتوانید استفاده کنید واگر انتی بیوتیک را قطع کنید احتمال مزمن شدن برونشیت و سینه پهلو وجود دارد
از اسنری سروتاید 50 روزی 3 بار و شربت زیترومکس روزی یک بار 2 سی سی یا سفکسیم روزی دوبار 2 سی سی تا 7 روز استفاده ککنید مدیریت آلرژی و عیزیوترامی سینه و بخور گرم برای کنترل سرفه لازم است

اگر آب یا شیر از شیشه نمی خورد باید سرم بزنید یا تحت نظر بستری باشد