ف.ا
عنوان :

خواب نوزاد

متخصص طب کار و فلوشیپ طب خواب
با سلام
نوزاد 2 ماهه ای دارم که اصلا خواب ندارد ، به شدت بی قرار خواب است ولی نمیخوابد؛ در واقع در برابر خواب مقاومت میکند ، چه درروز چه در شب! حتی دکتر شربت بی بی اسلیپ داد و هیچ تاثیری نداشته! آیا این طبیعیه آقای دکتر؟؟ ! توروخدا اگه راهکاری هست یا دارویی بهم بگین! واقعا برای بچه نگران هستیم چون هرکاری بود انجام دادیم و نتیجه نگرفتیم

سلام
خیر طبیعی نیست. بیخوابی نیاز به تشخیص منشا آن دارد و این تشخیص نیازمند تکمیل پرسشنامه استاندارد خواب برای این گروه سنی و ویزیت حضوری است.