ز.خ
عنوان :

باردارشدن

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام خسته مباشید من چهارماهه خونه خودمم سه ماهه اقدام کردم برای بارداری
ولی هنوز نتیجه نگرفتم .راهیی هست ک من زودترباردارشم اخه شوهرم همش میگه نکنه مشکل داری.چکاپ دادم همچی سالم بود
ناگفته نماند سه سال پیش کیست تخمدان داشتم رفع شد.دوماه هس پریودیام عقب وجلومیندازه داروی چیزی نداره واسه بارداری.
بعدش احتمال داره اگه کیست داشته باشم باردارنشم
من خیلی دوست دارم باردارشم
20سالمه شوهرم 31سالشه
پرداخت شده

سلام..با توجه به اینکه سن شما کم هست و تازه 3 ماه هست که اقدام کردین برای مصرف دارو هنوز زود هست ...گرچه اگر مایل باشید می تونید یکسری بررسی های اولیه رو انجام بدین ... و همزمان بررسی برای نامنظمی پریود و کیست هم انجام میشه

اخه اولا مرتب بود پریودی هام الان نامنظم شده ینی احتمال داره کیست داشته باشم .باردارنشم

خیلی بعیده ...بهرحال می تونید با سونوگرافی بررسی کنید