س.م
عنوان :

نفخ شدید

فوق تخصص گوارش و کبد
با سلام. من حدودا 3،4 ساله که درگیر یبوست شدید هستم چندین بار به پزشک مراجعه کردم. برام ملین هایی مثل پودر پیدرولاکس و پی برن تجویز کردن تا زمانی که داروهارو مصرف میکنم خوبم بعدش دوباره شروع میشه. حدودا 2ساله که درگیر نفخ هستم که تو چند ماه اخیر خیلی شدید شده و gas passing زیادی دارم که نه با مصرف دایمتیکون و دایجستیو و نه داروهای گیاهی ضدنفخ خوب نمیشه و حدودا یک ماهه که پروبیوتیک فمی لاکت مصرف میکنم ولی کوچکترین تغییری حس نکردم. چن ماه پیش یبوستم به قدری شدید بود که چن بار دچار فیشر شدم و خونریزی داشتم و الان یبوستم بهتر شده ولی الان شکایت اصلیم نفخ شدید هستش

سلام
برای یبوست فیبر و سبزی و سالاد با روغن زیتون زیاد بخورید با آب فراوان

پیدرولاکس و پسیلیوم میتونید همیشه بخورید
داروهای دیگه و گیاهی عوارض دارند در دراز مدت

برای نفخ هم قرص مترونیدازول و بیسموت هر 12 ساعت برای 5 روز بخورید
و بقیه قرصها را قطع کنید

چیزی که بیشتر اذیتم میکنه نفخ هستش برای اون چکار کنم؟؟
گفتم قبلا دارو هم مصرف کردم الانم مصرف میکنم ولی کوچکترین تاثیری نداره. دایمتیکون، دایجستیو و پروبیوتیک مصرف میکنم
اینایی که گفتید رو قبلا امتحان کردم برای نفخ

درمان نفخ همینه با رژیم غذایی
لبنیات آجیل و نان نخورید

و بخاطر روده تحریم پذیر، اگر با این داروها خوب نشدید: قرص بوسپیرون روزی دو تا مصرف کنید