ف.خ
عنوان :

کرونا

دکترای مشاوره
سلام .ببخشید من 3 روز پیش تب 40 درجه داشتم و بدن درد به دکتر متخصص عفونی مراجعه کردم.ایشون به من کلداکس و امورل دادن و گفتن اگر تبت قطع نشد یا تنگی نفس داشتی دوباره بیا.من فردای اون روز تبم اومد پایین اما امروز همش حس میکنم یه چیزی تو گلوم گیر کرده..گلو درد ندارم اما چون حس میکنم گیر کرده با اراده خودم سرفه میکنم.میخواستم ببینم علتش چیه؟
ایا ممکنه تب در کرونا قطع بشه بعد علائم دیگه ظاهر بشه؟
نبض روی گردنم تند میزنه
وقتی خیلی حرف میزنم یا یهو از جام بلند میشم نفسم تند تند میشه

سلام وقت کرونا انجام شده؟

متوجه نمیشم منظورتون چیه
من تستشو ندادم چون دکتر گفت همه علائمشو نداری لازم نیس
ممکنه به خاطر استرس باشه؟

احتمالا بخاطر استرسه. آرامش خودتون را حفظ کنید. رفت و آمد و معاشرت با دیگران را مدیریت کنید

جوانب احتیاط را رعایت کنید استراحت کنید و مایعات بنوشید چون بدنتان نیاز به تقویت دارد

علت تند بودن نبض گردنم چیه؟؟