ف.ب
عنوان :

علایم عجیب و نزدیک کرونا

دکترا حرفه ای داروسازی
سلام
اهل تهرانم حدود یک هفته هست تنگی نفس دارم و سردرد. تب ندارم. تنگی نفس به این ضورته که احساس میکنم باید نفس عمیق بکشم و چند بار تلاش میکنم تا بتونم. البته سر دلم هم درد دارم چون سابقه طولانی برگشت اسید دارم و دقیقا اینطور تنگی نفس رو هم به خاطر برگشت اسید قبلا داشتم الان نمیدونم دوباره همونه یا علایم ویروسه. 14 روز پیش به یزد سفر کرده بودم

علایم کرونا معمولا با تنگی نفس شدید ،سرفه خشک و تب بالا هس،لطفا در منزل استراحت کنید،آب و مایعات فراوان،اگر تنگی نفس شدید و جدی شد با مرکز درمانی تماس بگیرید

علایم شما بیشتر شبیه مشکلات گوارشیتون هس،