ع.ق
عنوان :

سرماخوردگی

متخصص بیماری های کودکان
با سلام خدمت جناب آقای دکتر.پسر 10 ماهه ای دارم که دوروزه علائم سرماخوردگی دارد.آبریزش بینی البته بصورت چرکی و سرفه ولی به خاطر این ویروس جدید و ترس از آلودگی دکتر نبردم.درضمن حدود دو هفته هست انگشتان دستش پوست پوست میشود.ممنون میشم راهنمایی کنید.

سلام
اسپری بینی نازونکس روزی دوبار
شربت پدی کاف روزی دوبار 3 سی سی
شربت زیترومکس 300 روزی یک بار 3 سی سی تا 6 روز

بلامانع است
چرب کردن انگشتان با وازلین یا اوسرین و مصرف میزان کافی آهن و ویتانیت های بی و زبنک مانند مولتی وبتامین سانستول زینک دار

🙏