م.ب
عنوان :

نگرانی در مورد کرونا

متخصص بیماری های کودکان
سلام خانم دکتر،ببخشید من یک ماه سرماخورده بودم آبریزش ،سرفه خلط دار ،عطسه و کوفتگی بدن و سر درد داشتم ولی خوب شدم دوباره یک هفته بیش حس کردم سرماخوردگیم برگشته داروهای سرماخوردگی رو دوباره خوردم که کواموکسی کلاو بود با استامینوفن چون تو دوران شیردهی هستم
وضعیت الانم:
الان صبحا سرفه خلط دار میکنم ولی در طول روز و شبا سرفه خشک
حس میکنم حرف زدنی سرفم میگیره یا نفس کشیدنی هوا تحریک میکنه سرفه کنم یا شبا نفس میکشم با ورود و خروج هوا سرفم میگیره
سرم درد میکرد بالای ابروم و چشمم مثل درد سینوزیت یا میگرن که بعضا هم این دردو دارم
بعضی وقتا بینیم کیپ میشه یه طرفش فقط
بعضی وقتا بازه
بدن درد زیادی ندارم
تب 37
نمیدونم برم بیمارستان یا نه میترسم برم بیمارستان
فک کنم سوالمو عجله ای پرسیدم از بس استرس دارم
از متخصص بیماری های کودکان

مادر عزیز این علایم که میفرمایید در تمام عفونتهای تنفسی فوقانی مشاهده میشه، علایم خطر در مورد کورونا شامل تنگی نفس یا احساس فشار در قفسه سینه هست، تازمانیکه این علایم وجود ندارند جای نگرانی نیست. ولی از اونجایی که نمیتونیم بگیم عامل بیماریتون چه عفونتی هست، توصیه میکنم بهداشت رو بسیار زیاد رعایت کنید، دستانتون رو مکرر با اب و صابون بشویید، تا جای ممکن از فرزندتون فاصله بگیرید حتی تا زمان بهبودی شیردهی رو متوقف کنید و شیر خشک بدید چون سرفه دارید، و در منزل ماسک بزنید و در اتاق جداگانه ای زمان رو سپری کنید.

تنگی نفس یعنی نفس کم بیارم؟!
من نمیدونم این سرفه ها تنگی نفسه یا نه ولی وقتی میخوام حرف بزنم سرفه نمیزاره و وقتی هوا میره میاد به ریم سرفه میکنم
خیلی نگرانم تا حالا تنگی نفس نگرفتم نمیدونم این تنگی نفسه یا چیه
تنگی نفس یعنی نفس بالا نیاد من نفسم بالا میاد ولی یه کوچولو که نفس میکشم سرفه میکنم ... یا موقع بازدم ...

تنگی نفس مثل وقتایی که میدوییم و احساس میکنیم نیاز به نفس عمیق کشیدن داریم، یا احساس فشار روی قفسه سینه.

علایم من تنگی نفس نیست درسته؟!
احساس فشار روی قفسه سینه ندارم
موقع تنفس عمیق سرفه میکنم
تب ندارم
شربت برای این حساسیت ریم میتونید بفرمایید

توصیحات شما میتونه به نفع تنگی نفس باشه. لطفا مراجعه به مرکز درمانی داشته باشید تا اکسیژن خونتون اندازه گیری بشه