س.ا
عنوان :

سونو گرافی

متخصص زنان، زایمان و نازایی و فلوشی ...
سلام وقت بخیر چند روز پیش سونو گرافی رفتم 30 هفته که گفت دوهفته طول دست پا عقبه خیلی نگرانم اگر امکان داره راهنماییم کنید البته 18 هفته هم طول دست پا عقب بود که دکترم گفت مشکلی نداره چون خودت قد بلند نیستی مشکلی نداری .خییییلی نگرانم

سلام
اشکال ندارد،احتمالا ژنتیکی است،خصوصا که از اول بوده،به اضافه اینکه سایر مشخصات بیماریهای استخوانی که باعث دست و پای کوتاه میشود را ندارد.ولی دو سوال تکمیلی برای اینکه نگرانی تان کامل برطرف شود
ایا نسبت فامیلی با همسرتان دارید؟
ایا در خانواده سابقه کوتو لگی دارید؟
ایا دست و پای خودتان یا همسرتان به نسبت کوتاه است؟

نسبت فامیلی نداریم خانم دکتر توی خانوادمون هم کوتوله نداریم شوهرم قد بلند نیست 1.68 میباشد
منم قدم بلند نیست

خب پس برای یک اقا قد کوتاه است،پس ژنتیکی است و جای نگرانی نیست.

1.50 هستش
دست پای هر دومان نرماله کوتاه نیست

حال اگر بدنیا امد و خواستید قد بلند تر شود ،بعدها با متخصص اطفال مشورت کنید