م.ش
عنوان :

رفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
سلام دختر4ماهه دارم که براش تشخیص عدم تحمل لاکتوز داده شده بود شیر دهی از سینه رو کاهش داده بودم و سیمبلاک کامفورت بهش میدادم ازحدود 12روز یک هشتم باکلوفن و قطره ایزی کول مصرف میکرد که بهتر شد اما سه روز پیش بعد یک هفته مصرف شیرمادر رو بیشتر کردم که متاسفانه رفلاکس و نفخ شدید گرفت طوری که فقط جیغ میزد برای کنترل رفلاکسش دز باکلوفن رو بیشتر کردم و دوبار نصف باکلوفن ده بهش دادم از سه روز پیش خیلی بی حاله و اصلا نمیخنده فقط مثل افسرده ها نگاه میکنه بی قرار شده و گریه هاش زیاد شده ولی علامت رفلاکس رو هنوز داره تا میخوابونمش به شدت گریه میکنه و استفراغشم بیشتر شده سوال من اینکه این عوارض باکلوفن کی از بین میره ؟ ممکنه عوارضش ادامه دار باشه و اینکه ایا خطرناک هست یا خیر ؟ والان که به باکلوفن ناسازگاری داره برای کنترل رفلاکسش چکار کنم احساس میکنم سر مری ش میسوزه برای کنترل اسید معده اش چکار کنم؟

مادر عزیز لطفا باکلوفن رو کاملا قطع کنید، تشک تختش رو زاویه 30 درجه بدید، اگر شیرخشک میخوره شیر AR رو جایگزین کنید و اگر شیر خودتون رو میخوره لبنیات و هرچیزی که داخلش شیر باشه مثل بیسکوییت حذف کنید، فعلا روزی یک سی سی رانیتیدین بهش بدید و اگر تا فردا بهتر نشد جهت معاینه مراجعه به پزشک متخصص داشته باشید.

کلا شیرخودم و میخام ندم چون با شیر دهی از سینه این علایم رو پیدا میکنه ولی الان خیلی نگران اثرات بکلوفنم

اگر خواب الود هست یا مکیدنش صعیف هست مراجعه به بیمارستان داشته باشید، اگر نه شیردهی رو افزایش بدید تا سریعتر از بدنش خارج بشه دارو.

ممنونم خواب الود هست ولی شیر خوب میخوره الان هم بی حال و خواب آلودس هم سوزش سر مری داره که با بی حالی خیلی گریه میکنه
روز اول به بیمارستان فوق تخصصی شهرمون مراجعه کردم که فقط براش سرم قندی نمکی نوشت که هرکاری کردن پرسنل نتونستن سرم بزنن و گفتن شرایط بخاطر کرونا خطرناکه ببرش منم با قطره چکون کم کم آب و نبات دادم تا بهتر شد و تونست شیر بیشتر بخوره
ولی متاسفانه سه روزه که هم بی حاله و بی قراره و همش ناله میکنه و حدود 15دقیقه فقط تو بغلم میتونه بخوابه

با توجه به اینکه شرایطش بهتر نشده حتما توصیه میکنم مراجعه داشته باشید به بیمارستان.