م.م
عنوان :

ضربه به چشم

متخصص چشم پزشکی و فلوشیپ ویتره ورتی ...
سلام پسر 19 ماهه دارم پریروز در اثر زمین خوردن روی سنگ ریزه ها ضربهای به چشم راستش خورده که در اثر این پلکش به شدت ورم کرده و سیاه شده عکس فعلی رو میفرستم حال عمومیش کاملا خوبه و هیچ گریه و شکایتی هم نداره با توجه به خونه نشینیهای فعلی لازمه به متخصص نشون بدم ؟و اینکه ایا خطری برای بینایی ممکنه داشته باشه؟ ومن الان کار خاصی برای بهبود سریعترش نیتونم انجام بدم؟
ممنونم

سلام لطفا سعی کنید چشمش را باز کنید و از اونم عکس بفرستید، که البته به احتمال زیاد خود چشمش هم سالم هست.. در 48 ساعت اول باید کمپرس سرد گذاشت تا شدت کبودی کمتر شود، بعد از 48 ساعت از ضربه باید کمپرس گرم کرد

معمولا دو هفته طول میکشه کبودی بهتر بشه و نیاز به دارو نیست

ممنون با توجه به اینکه الان 48 ساعت گذشته و من کمپرسه سرد نگذاشتم الان گرم رو بزارم ؟ و این هم عکسش

بله گرم بذاریداگر داخل چشم هم قرمز شد، رنگ خون، اصلا نگران نشید، امتداد کبودی هاست که راه پیدا کرده

🙏