خ.ج
عنوان :

سرفه

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام خسته نباشید من پدرم دیابت دارن الان ی چندماهی سرفه میکنن ولی ی هفته اس سرفه هاش بیشترشده سرفه هاش شبا بیشترمیشه به همراه تنگی نفس والبته تبم نداره. بردیمش یکی دوماه پیش دکترگفت برااسیدمعده اس ی چندروز پیشم بردیم پیش دکتر ریه گفت عکس گرفت تست تنفس انجام دادگفت مشگلی نداره ریه اش وتنفسش.الان دوروزه داروی معده ونعوتادین میخورن. حالا مابراسرفه هاش نگرانیم بنظرتون مشگلش چیه باید ببریم دکتر دوباره آیا؟!

سلام با توجه به زمینه دیابت جز افراد پر خطر هستند ولی در حال حاضر چون بررسی جدیدا انجام شده نیاز ب مراجعه مجدد نیست چون در مراکز درمانی میزان الودگی بیشتره... شرح حال سرفه طی وضعیت خوابیده به رفلاکس هم میخوره ک ناشی ازاسید معده است ... پنتوپرازول رو ادامه بدهند

اگ تا چندروز سرفه شون بیشتر شد باید مراجعه کنیم؟! سرفه که کل روز دارن روزا کمتر ولی شبا بیشتره شبا تنگی نفسم دارن. ولی حال عمومیشون خوبه ینی سرکارمیرن کارای روزانشونو انجام میدن

در صورتیک تنگی نفسشون تشدید شد مراجعه کنید ... سابقه الرژی و اسم ندارند؟

تاحالا نداشتن ولی آخرین بار ک بردیم دکتر یه گفت میتونه براکارش باشه جعبه سازی داره جعبه ی شیرینی پرزجعبه ها

بله میتونه بخاطر شغلشون هم باشه حین کار از ماسک استفاده کنند