د.ا
عنوان :

تنگی نفس

متخصص داخلی
سلام جناب وقتتون بخیر
حدود یه هفته س سرماخوردم آبریزش بینی وسرفه خلط دار داشتم قرص سفکسیم ونئوتادین و سرماخوردگی استفاده کردم.الان دوروزه سردرد میگیرم و امروز صب باتنگی نفس بیدارشدم احساس میکنم قفسه سینم چیزی روشه.تب ندارم نفس عمیق که می کشم بیشترتحریک میشه سینم.گهگدارسرفه میزنم بعضی خلطی و بعضی خشکه.حالت بیحالی کوفتگی دارم امروز اینجوری شدم و هنوز پیشونیم سنگینه خیلی استرس دارم باتوجه به این ویروس چون بچه کوچک هم دارم خواستم راهنماییم کنید چکارکنم وچه دارویی بخورم.درضمن چندسال پیش ذات الریه گرفتم ویه مدت اسپری میزدم ولی دیگه تکرارنشدوخوب شدم وازونموقع بعضی وقتا تنگی نفس میگیرم توروخدا کمکم کنید میترسم این ویروس و گرفته باشم باوجود اینکه اصلاازخونه بیرون نرفتم
آقای دکتر سرفه که میزنم پیشونی و سرم درد میگیره الان.وداخل بینیم هم میسوزه

حتمابرای انجام معاینه،آزمایش وctاسکن به بیمارستان مراجعه نمایید

سی تی اسکن برای چی آقای دکتر
الان احتمال کرونا هست
سرفه هام کمه شاید کل روز 10تاهم نزنم بیشتر بینی وسرم درگیر وسنگینه

خوب استراحت کنید ومایعات زیادمصرف کنید ولی اگرعلائم تشدید شد حتمامراجعه داشته باشید