D.A
عنوان :

بهحت

متخصص داخلی
سلام خانوم دکتر من28 سالمه و بهجت دارم من تب ندارم فقط بعضی ساعات یکم داغ میشم قرمز میشم . ولی سنگینی تنفس و قشنگ احساس میکنم وخستگیو این چند روزه بیرون خیلی رفتم متاسفانه. واز دیشب فقط چندتا تک سرفه کردم بنظرتون چیکا ر کنم؟؟؟دو روزه اینجوریه. آخه من سه هفته پیش کمتر خیلی بد سر ما خوردم تب شدید و عطسه و آبریزش بینی کلا صدام عوض شد یعنی میشه دوباره مریض شده باشم ولی نه آبریزش دارم نه عطسه نه تب بالای 37 فقط از دیشب تک سرفه و بی حالی و خستگی.
داروهای پرنیزودون وکلسی سین و هیدروکسی زین سولفات هم می خوردم بخاطر بیماریم

با سلام. همه بیماران تب ندارن. با وجود سرفه و تنگی نفس و خستگی و سابقه مصرف کورتون بهتره تصویربرداری ریه ( ترجیحا سی تی اسکن )و اندازه گیری اشباع اکسیژن انجام بدین. تو شهرتون مرکزی رو که بعنوان بیمارستان مرجع کرونا معرفی کردن مراجعه کنین. حتما با ماسک و دستکش برین و مایعات زیاد بخورین

من اتاقمو با همسرم و پسرم جدا کردم کار دیگه ای انجام باید بدم تا برم دکتر داخل منزل
🙏

شستن دست قبل از استفاده از اشپزخانه و سرویس بهداشتی

خانوم دکتر من کرجم هیچ جا قبول نمیکنه واسه عکس میگن اگه بدتر شدی آخه چی کنم

این لیست رسمی مراکز کرج هست. نمی دونم کجا رفتین؟ اگر معاینه تون کردن و مرخص کردن که مشکلی نیس. فقط شرایط قرنطیه ت خونه رو رعایت کنین و تو یه اتاق بمونین. اگر تعداد تنفستون از 24 تا بیشتر شد یا تنگی نفس داشتین دوباره مراجعه کنین

تو این مدت فقط باید درمان علامتی برای تب ( استامینوفن هر 4 ساعت ) ، سرفه ( قرص یا شربت دکسترومتورفان ) و مصرف میوه و مایعات داشته باشین

بهتره استرس نداشته باشین و استراحت کنین

در حال حاضر قرنطینه و استراحت براتون از هر چیزی واجب تره

باشه چشم نه جایی نرفتم زنگ زدم گفتم بهجت دارم نمیتونم بیام بشینم گفتن نه همه جا شلوغه