ط.ف
عنوان :

زانو درد

متخصص بیهوشی و فلوشیپ درد
خانمی هستم 53سالهمدت دوماه است زانوی راستم به شدت درد می کند وکمی هم متورم شده از مسکن دکلوفناک استفاده می کنم فقط مدت کوتاهی درد ساکت می شود خواهش می کنم راهنمایی بفر مایید

روز خوش

احتمالا دچار آسیب و آرتروز مفصل زانو شده اید. در مراحل اولیه آرتروز ، تزریق پلاسما به داخل مفصل زانو، موجب بهبود قابل ملاحظه درد و آرتروز و کاهش سرعت پیشرفت آرتروز میشود