ه.ر
عنوان :

کرونا

متخصص جراحی عمومی و فلوشیپ جراحی در ...
مادرم بعد از یک هفته تب شدیدو دو هفته مکررا سرفه خشک امروز رفت بیمارستان اما گفتن اگه حالت بدتر شد بیا! الان خونه است ولی اشتهای هیچی رو نداره و هنوزم سرفه هاش بند نیومده. تو بیمارستان از ریه ش عکس گرفتن و گفتن عفونیه اما 95 درصده باید پایین 90 باشه بستری کنیم که من اصلا متوجه نشدم منظورشون چیه! با این اوضاع تو خونه چه کار کنم حالش بهتر شه؟

سلام مادرتون بیماری خاصی دارن؟ دارویی براشون تجویز شده؟ آیا بیمارستان مرکز کرونا بردین؟ کدوم شهر زندگی می کنید؟

منظور از 95٪ میزان اکسیژن خونشون بوده ، یعنی خدا رو شکر درگیری به اندازه ای نیست که اکسیژن خونشون از فرد سالم کمتر شده باشه

پروتکل در همه جا همین ه ، کار اشتباهی در مورد ترخیص انجام نشده (طبق اطلاعاتی که میفرمایید)

سلام اخیرا به آنتی بیوتیک ها حساسیت نشون دادن و شخصا از تزریقات صرف نظر کردن اما دکترشون چندتا دارو تجویز کردن و گفتن بعد پنج روز دوباره ایشون رو ببریم تا معاینه بشن یکی از داروهاشون همoseltamivir sydflu هست که الان دارن مصرف میکنن..مادر خیلی بی حال هستش و دکتر گفتن خونه بمونن بهتره ولی هنوز بعد حدودا یازده روز سینه شون به شدت خلطیه و شب ها صدای نفس کشیدن ایشون خیلی بلنده و به سختی نفس میکشن این هم اضافه کنم که مادر چند روز قبل از درگیری با این بیماری یه سرمای جزئی خورده بودن ولی به این شدت نبوده
اشتها هم ندارن و به صورت جزئی ممکنه سوپ یا کمی میوه میل کنن
بیماری خاصی هم ندارن خدارو شکر از نظر جسمی سالمن ایشون 47 سالشونه
رشت زندگی میکنیم و بیمارستان هم مرخص کردن ایشون رو

بیمارستان حضرت رسول ، رازی و ولایت رشت هستن تا جایی که اطلاع دارم

هم میزان اکسیژن خونشون رو بسنجن مجدد
هم به نظر به دلیل عدم تغذیه مناسب حداقل نیاز به سرم دارن (این میشه بیمارستان دیگه انجام بشه و بهتر هم هست)
هم داروها تنظیم بشه