م.ط
عنوان :

پایین بودن پلاکت

فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی
عرض سلام و احترام
از زبان همسرم که 33 ساله هستن
عرض سلام و احترام
از زبان همسرم که 33 ساله شون هست
برای بررسی های مراقبتی پس از سرماخوردگی به دکتر عمومی مراجعه کردم. دکتر نشانه خاصی جز استرس و فشار شدید کاری در من پیدا نکرد.
بنابراین ضمن ارجاع به روانشناس یه چکاپ کامل هم برام نوشت.
خیلی اتفاقی!
پیش از اینکه جواب آزمایش آماده بشه بامن تماس گرفتن و گفتند به علت افت پلاکت باید سریعاً بستری بشم.
اینطوری شد که تحت درمان و آزمایشهای روزانه قرار گرفتم. طی آزمایشهای بعدی پلاکت رو اعدادی مثل 9هزار، 18هزار، 20 و 25 هزار قرار گرفت.
علایم خاصی نداشتم، نه سرگیجه نه پتشی، نه کبودی نه هیچ چیز! کاملا استیبل بودم.
طی ده روز بستری در بیمارستان رجایی کرج زیر نظر خانم دکتر موژان اسدی، با تشخیص ITP یک دوره 4 روزه کورتن با دگزا گرفتم که پلاکت بیشتر از 20هزار بالا نیومد.
بعداز اون هم 4هفته ریتوکسی مب (زیتاکس) هر هفته 200 واحد، که ابتدا پلاکتم به 40000 و با نوسان درحال حاضر 31000 رسید.
زمان بستری هم ازم بیوپسی مغزاستخوان گرفتن و امروز بعد از گرفتن cbc و قندخون، خانم دکتر برای پیوند مارو ارجاع دادن به بیمارستان شریعتی تهران.
در ازمایش آخر قندخونم هم بالا رفته بود.
دارو هم پردنیزولون 50 بصورت یک چهارم روزانه و کلسیم D هر 12ساعت یکبار مصرف می کنم.
ممنون میشم تشخیص و نظرتون رو بفرمایید
سلام مجدد
این تمام آزمایشاتی بود که تو این یک ماه و نیم انجام شد
آزمایش دیگری مدنظرتون هست که باید انجام بدیم؟
و اینکه الان باید چیکار کنیم؟
برای پیوند اقدام کنیم؟
آقای دکتر آزمایشات بیمارستانی ایشان رو هم دارم که زمان بستری از روپرونده شون عکس گرفتم براتون بفرستم؟
واینکه خیلی نگران هستیم و احتمال میدیم همین داروهای قوی تو بازه ی یک ماه این اتفاق رو ایجاد کرده و
چشم الان میفرستم
جسارتا یه عکس ازنسخه رو اشتباه فرستادم منو ببخشین
آقای دکتر ببخشید دستم خورد یه عکس هم ازخودشون فرستادم و نمیتونم پاکش کنم پوزش میخوام
تقریبا همه ی پرونده بیمارستان رو فرستادم عذر میخوام به ترتیب نیستن
ایشان نه توضیحی و نه تشخیصی داشتن تا خود دیروز که درنهایت مارو ارجاع دادن به بیمارستان شریعتی وهمین امر من و همسرم رو خیلی نگران کرد که چطور بااین سیستم ایمنی و این وضعیت بیمارستان ها پاشیم بریم اونجا حقیقتا ما احساس میکنیم دکتر کمی کم لطفی کردن و بنابر پروتکل های درمانی پیش رفتن تا کمی وقت بیشتری بزارن و تشخیص دقیق تری بدن
باتوجه به اینکه شرایط خیلی پراسترسی باتوجه به کار همسرم داشتیم بنظر میومد دکتر میتونستن کمی حوصله کنن و درمان رو به سمت دارو نبرن که اگر تشخیص آنمی آپلاستیک باشه ما از مصرف این دارو ها بیشتر متضرر شده باشیم تا منتفع
الان هم از دیروز خدا میدونه چقدر نگران و مضطرب هستیم که قراره چی بشه چون ایشون خداروشکر به لحاظ جسمی و هوشیاری هیچ مشکلی ندارن و فقط خود دیروز بعدازگذشت یک ماه و نیم که فقط میگفتن صبر کنید و درنهایت جواب سربالای ایشان یک آدم سالم رو هم از پا مینداخت چه برسه ما که همه ی این مدت بخاطر حرف نزدن و تشخیص ندادنشون همش تو ابهام و استرس بودیم
لطفا راهنماییمون کنید ما تعریف شما رو از کسی که پلاکتش رو 1000 بوده شنیدیم البته متاسفانه اون زمان ایشون بستری بودن و تحت نظر ایشان

همه رو دیدم بیارش تهران ببینمش لام آسپیراسیون مغز استخوان رو از آزمایشگاه دی بگیر بیار من ببینم

چشم میپرسم ازآزمایشگاه و میگم دکتر لام رو خواستن(امیدوارم داشته باشن) واینکه یکشنبه بیمارستان دی تشریف دارین بیایم خدمتتون؟

بیمارستان دی فعلا نوبت برای بعد از عید بیا اروین

🙏