ط.ظ
عنوان :

مشاوره

متخصص نوروسرجری(جراحی مغز و اعصاب)
سلام روزتون بخیر. اقای دکتر من دانشجوی دکتری دانشگاه تربیت مدرس هستم و روی ساخت یک سری هموستاز خون ریزی مانند bonwax کار میکنم که در جراحیها برای قطع خون ریزی استخوان استفاده می شود. چند تا سوال در این خصوص از شما داشتم. ایا درجراحی های نوروسرجی از این نوع هموستاز استفاده می شود؟ در چه حراجی (لطفا نام ببرید). به صورت روتین استفاده می شود یا فقط برخی اوقات؟ ایا خود شما در جراحی ها استفاده می کنید؟ چند درصد از همکاران شما از این نوع هموستاز استفاده می کنند؟ ایا این نوع هموستاز عفونت ایجاد میکند؟ به طور متوسط چند نفر ممکن بعداز استفاده از بون وکس دچار عفونت می شوند؟ ایا در بدن باقی می ماند یا این که برداشته می شود؟
ایا از هموستازهای دیگری مثل سرجی سل ها استفاده می شود؟ ایا روتین استفاده می شود ؟ تحت چه شرایطی استفاده می شود؟ به طور کلی روش های کنترل خون ریزی در جراحی های نوروسرجی به چه صورتی است؟ هر نوع اطلاعات دیگری در خصوص استفاده از این هموستاز ها بتونید دراختیارم قرار بدید ممنون میشم.

سلام ... هم bone wax و هم surgicel در جراحی های نوروسزجری استفاده میشود ... علاوه بر اینه چیزی که معمول است gelfoam و پنبه دم دار هست ... نوع عمل خاصی مطرح نیست و تمام جراحی های ستون فقرات و مغز استفاده میشود ... بر اساس اینکه منشا خونریزی استخوانی باشد یا بافت نرم انتخاب متفاوت است
میزان استفاده هم بسته به تعداد جراحی دارد ولی این طور نیست که bone wax در تمام عمل ها استفاده شود ... وقتی هموستاز با روش های دیگر برقرار نشود استفاده میشود